Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Overwatch 2

Overwatch 2's vilde Mythic Skins fås nu kun som en del af Battle Pass

De kan ikke købes direkte, afslører Blizzard.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der var på et tidspunkt en del frygt om at Blizzard vil sælge Overwatch 2's ultimative belønninger, de vilde Mythic Skins, direkte til en ret sindssyg pris. Men det lader til at de har taget imod feedback, og har valgt at dette ikke bliver tilfældet.

I stedet bliver de belønninger du skal arbejde for ved at arbejde dig igennem et Battle Pass, en løsning der gør at lidt flere kan være med. I et interview med Game Informer sig Jon Spector fra holdet bag, at det "ikke handler om pengene" med Mythic Skins:

"Putting the mythic skin in the battle pass felt like the right decision, even if candidly I think we'd make more money selling it directly in the shop. We really wanted it to be one of the centrepieces of our battle pass system," he continues, claiming "the guiding principle behind mythics was asking the art team to outdo themselves and make something even cooler than legendary skins."

Er du glad for den her ændring?

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold