Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
EA Motive Iron Man

EA Motive bekræfter et nyt singleplayer Iron Man-spil.

Jeff Grubb havde igen ret.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Først sagde rygterne at EA arbejdede på et stort Black Panther-spil via en ny stor aftale med Marvel, og derefter sagde selvsamme insidere at der faktisk var et Iron Man-spil på vej også fra samme udgiver, og at dette ville ankomme først.

Det er da også det der er blevet afsløret formelt først. Det er blevet bekræftet via et nyt blogindlæg, hvor det desuden afløses at det er EA Motive, studiet bag blandt andet Star Wars: Squadrons, der leder udviklingen.

Ikke bare det, præcis som rygterne sagde bliver det singleplayer og "story-focused", så ret traditionelt i forhold til hvad EA normalt leverer. Dog slår de samtidig fast, at der let kan gå længe før at vi hører mere konkret om spillet, og studiet skal da også lige lancere Dead Space Remake før de rigtig kan gå i gang.

Glæder du dig?

EA Motive Iron Man

Relaterede teksterIndlæser mere indhold