Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 Quest Director takker spillere for at give spillet en chance til

Det er også blevet en hel del bedre med tiden.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Cyberpunk 2077 har hele tiden været et solidt spil, men blandt andet grundet de forventninger udvikler CD Projekt RED selv var med til at bygge op, så kom det til at fremstå som en skuffelse. Siden den kontroversielle lancering har udvikleren brugt mange ressourcer på at reparere og optimere, og vi er nu nået dertil hvor der er flere tilføjelser, og en udvidelse i horisonten.

Det betyder også et stigende antal spillere på blandt andet Steam, hvor spillet er kravlet til 85,555 samditige spillere, en rekord siden januar 2021 hvor spillet blev lanceret.

Dette har åbenbart sat tanker i gang hos Quest Director Pawel Sasko, der via Twitter takker alle for at give det en chance til:

Udover den kommende udvidelse arbejder CD Projekt RED også på en overhaling af politisystemet.

Cyberpunk 2077

Relaterede tekster

Cyberpunk 2077Score

Cyberpunk 2077

ANMELDELSE. Skrevet af Damian Cholewa

Vi drager ned ad Night Citys beskidte, neonoplyste stræder for at udforske CD Project Reds ekstremt ambitiøse Cyberpunk 2077.Indlæser mere indhold