Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Fractured Onlines Steam Early Access begynder i dag

Dyk ned i Dynamight Studios dynamiske åbne verden, hvor du kan forme den verden du spiller i.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Selvom spillet allerede har været i lukket beta på Gamigos egen platform, Glyph, så er det nu tid for den dynamisk åbne RPG, Fractured Online, at dukke op på Steam via Early Access. Fra i dag d. 15 september kan du starte Steam, downloade spillet og begynde at forme den verden du spiller i efter eget ønske.

Ulig mere traditionelle MMORPG-spil bryster Fractured Online sig med sit dynamiske design, som tillader spilleren virkelig at forme sin egen skæbne. For dem der undrer sig lidt over hvad det egentlig betyder så har Fractured Online ingen prædefinerede vejer du skal begive dig ud på. Nej, snarere kan du takle dit eventyr på lige præcis den måde du ønsker. Skal din historie handle om ære og frihed? Så passer den menneskebeboede verden Syndesia nok til dig. Ønsker du noget med mere kant? Hvad med at tage et smut til planeten Arboreus for at opleve dens smukke skove og rolige søer. Det lyder ret luksuriøst, ikke?

Men friheden stopper ikke der, for inden i Fractured Online-oplevelsen tilbyder hver eneste respektive planet en liste af sub-racer at vælge imellem, som hver især bidrager med noget nyt til spillet. Eksempelvis, når Early Access begynder, og planten Arborerus byder dig velkommen, så kan du vælge imellem en række forskellige antropomorfiske væsener. Om hvorvidt det er den hurtige tigerlignende Chadra, eller de magiske Erwydra, så er der flere muligheder der gør at du lettere kan komme til udtryk som spiller. Der er også en Demon-race, som ankommer i fremtiden.

HQ

Men udover de spilbare sub-racer, hvordan fungerer den her "dynamiske" verden så? I Fractured Online er verdenen ikke bare én ting, den udvikler sig og ændrer sig over tid. En lokation du besøger i dag er måske fuldstændig anderledes i morgen, og det kan ske af en række forskellige årsager. Dag/nat-cyklussen sikrer nye oplevelser hele tiden, forskellige monstre betyder fare og de ekspanderende byer giver spilleren en måde at sætte sit eget præg på verdenen.

Hvad sker der så når du gerne vil slappe lidt af, og nyde frugten af dit hårde arbejde? Jamen så er der faktisk city building og vedligeholdelse også, så du rent bogstaveligt talt kan forme dit eget hjem. Om hvorvidt det sker ved at bygge et simpelt hus i en allerede etableret, fyldt og levende by, eller om du vil foretage den drastiske beslutning at bygge noget fra bunden af i vildnisset, så er muligheden der. Og udvikleren tager det et skridt længere, da du kan bruge det her system til reflektere, eller spejle, den du føler du er i spillet, ved at bruge din status og din viden som en slags guvernør.

Men når du stikker næsen frem, så kan du også få den i klemme, og din succes kan i sidste ende drage opmærksomhed fra rivaler, som ser din fremgang som en mulighed for at tilrage sig noget rigdom hurtigt. At forsvare din fæstning fra røvere er afgørende, og i situationer som disse viser hvor detaljeret Fractured Onlines kampsystem egentlig er. Det er designet til at være baseret på dine evner, men ikke specifikt designet til at sigte direkte efter action-RPG veteraner. Du skal faktisk sigte med dine pile, pege dit sværd i den rigtige retning, planlægge dine magiske besværgelser. Hvis du ønsker at besejre dine fjender i enten PvP eller PvE, så er det altså sådan her du skal spille.

Naturligvis er det ikke alt sammen så lige til, eftersom spillet byder på hundredevis af individuelle evner, som du både skal lære og mestre. Men det her brede system tillader dog at spillets Knowledge-system kan skinne, som giver dig endnu mere frihed i forhold til hvordan du udvikler og gror din karakter. Alt det her bliver behændigt idet du når "end-game", som er PvP-centreret.

Fractured Online

Pointen er at Fractured Online er et totalt unikt MMORPG. Det er et ambitiøst spil, som er skræddersyet og konstrueret fra bunden af til spillere der ønsker at ændre verdenen omkring dem på en unik måde. Men det har du ikke brug for os til at fortælle dig, du kan checke spillet på enten Glyph eller Steam fra i dag.

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold