Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Marvel's Skydance Game

Bekræftet: Amy Hennigs Marvel-spil handler om Black Panther og Captain America

Og det foregår under Anden Verdenskrig.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Ja, det er ret svært at sige noget om Amy Hennigs kommende Marvel-spil der sker i samarbejde med Skydance Interactive. For den meget korte teaser bekræftede hverken et udgivelsesår eller sågar en titel.

Vi ved at rygterne talte sandt, og at der er tale om et "narrative-driven, ensemble adventure", som er singleplayer-orienteret. Det fokuserer på Anden Verdenskrig, hvor Captain America og Black Panther danner hold sammen med Gabriel Jones fra Howling Commandoes og Nanali, en spion fra Wakanda.

"Players can look forward to intuitive controls and exhilarating second-to-second gameplay that captures the action and excitement of Marvel, inspired by landmark comics, television, and films, as they navigate this all-new globe-trotting adventure," siger studiet.

Du kan se den meget, meget korte teaser herunder.

HQ
Marvel's Skydance Game

Relaterede teksterIndlæser mere indhold