Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Assassin's Creed Codename Hexe

Ubisoft Montreal arbejder på et "meget anderledes" Assassin's Creed-spil

Assassin's Creed Origins-skaberen efterlader Egypten for noget mere uhyggeligt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi ved at Ubisoft Quebec arbejder på Project Red, der langt om længe tager serien til det feudale Japan. Men mere interessant er det ikke det eneste Assassin's Creed-spil der er under udvikling, og det andet skubber måske lidt mere til grænserne for hvad serien egentlig er for en størrelse.

Det andet hedder, som rygterne allerede har bekræftet, Project Hexe, og dette spil har en langt, langt mørkere atmosfære end de andre spil i serien. Ubisoft ønskede sjovt nok ikke at vise synderligt meget frem, men takket være Tom Henderson ovre hos Try Hard Guides, så ved vi lidt mere end den enigmatiske teaser viser.

Hexe foregår i det 16. århundrede under heksejagterne tværs over Europa. Ubisoft Montreal, der leder udviklingen på spillet, siger at det er et "very different type of Assassin's Creed game".

Alt tyder på at dette kommer efter Project Red.

HQ
Assassin's Creed Codename Hexe

Relaterede teksterIndlæser mere indhold