Dansk
Gamereactor
nyheder

Jonah Hill trækker sig også fra sociale medier for at fokusere på sit mentale helbred

Han siger at han har oplevet angstanfald i godt 20 år.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Jonah Hill startede udelukkende som komedieskuespiller i ikoniske film som Superbad, men har senere haft stor succes som instruktør. Men samtidig har han i årevis kæmpet med angst og andre helbredsproblemer, og som led i behandlingen trækker han sig nu helt fra alle sociale medieplatforme.

I en meddelelse til IndieWire siger Hill, at det også gælder promoveringen af hans kommende dokumenter, Stutz, der faktisk netop fokuserer på Hills kamp med sit mentale helbred over en længere årrække.

"Gennem denne indre rejse, som udforskes i filmen, er jeg kommet til en forståelse af, at jeg i forbindelse med at skulle optræde i offentligheden, har oplevet angstfald i godt 20 år", siger han i meddelelsen (oversat af Soundvenue). Desuden slår han fast, at han stadig vil være aktiv i filmbranchen:

"Normalt krummer jeg selv tæer ved udmeldinger som min egen, men jeg forstår samtidig også, at jeg er en del af de få privilegerede, som har råd til at holde fri. Jeg kommer ikke til at miste mit arbejde, mens jeg arbejder på min angst. Jeg håber, at med en udmelding som denne og med 'Stutz', at jeg gør det lettere for folk at kunne tale om og gøre noget ved den her slags ting. Så de kan tage et skridt hen imod at få det bedre og forstå deres problemer tydeligere".

Jonah Hill trækker sig også fra sociale medier for at fokusere på sit mentale helbred


Indlæser mere indhold