Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

John Wick 4 bliver seriens længste film

Glæder du dig til mere Wick?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Serien om John Wick er en af de der sjældne tilfælde hvor ambitionsniveauet stiger for hvert kapitel, men hvor publikum og anmeldere samtidig synes bedre og bedre om serien for hver film. Den seneste, John Wick 3: Parabellum, blev en massiv succes, og der er nu en fjerde film på vej.

Og den har da også vokseværk. I et interview med Collider fortæller instruktør Chad Stalhelski, der også har instrueret de tidligere tre kapitler, at denne fjerde film bliver den længste:

"It's longer than the other three, but not that long," sagde han ret kort. Desuden fortæller han at de er ret langt:

"We're on the final stretch for picture lock, and then we have our VFX music. But this is the furthest along I've ever been, this much in post. We love the music that we've got so far. We still have Tyler Bates doing the composition on some of the bigger sequences."

Filmen lander d. 23 marts næste år.

John Wick 4 bliver seriens længste film


Indlæser mere indhold