Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Warner Bros. overvejer blandt andet helt at skrotte The Flash

Det scenarie er et af tre mulige studiet er ved at forberede, lydes det.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er vist ikke nogen hemmelighed at skuespiller Ezra Miller er lidt af en eklektisk personlighed. Tidligere er Miller blevet arresteret i adskillige lande, inklusiv Island, for at overfalde bargæster, og det er bare toppen af de anklager Miller er blevet præsenteret for.

Det er åbenbart blevet så slemt, at studiet bag den kommende Warner Bros-film, The Flash, overvejer en række scenarier i forhold til et videre samarbejde. Ifølge The Hollywood Reporter er der lige nu tre scenarier.

Det første er at hvis Miller går med til at søge professionel hjælp efter diverse retsager imod skuespilleren, og udgiver en slags undskyldning, så kan de fortsætte samarbejdet, og Miller kan medvirke på filmens promo-tur. Det andet er at droppe al samarbejde med Miller, udgive filmen uden megen fanfare, og bide i det sure æble, og til sidst er det også muligt at droppe filmen helt, skrotte den totalt og bevæge sig videre.

Den har dog kostet $200 millioner at producere.

Warner Bros. overvejer blandt andet helt at skrotte The Flash


Indlæser mere indhold