Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Elden Ring

Elden Ring er blandt de største spillanceringer på Youtube nogensinde

Det har blandt andet slået Grand Theft Auto V's "launch views".

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er ret afgørende for et spil om hvorvidt mange også ønsker at interagere med det via diverse streaming- og videoplatforme, og her har Elden Ring også været et gigantisk hit. Det har slået rekorder for FromSoftware fra start af, og nu ved vi at det er blandt de største spillanceringer på Youtube... ja, nogensinde.

Det har Youtube Gaming selv afsløret via Twitter, hvor de desuden fremlægger en række vilde statistikker, der viser niveauet af engagement og antallet af seere. Her fremgår det at i antallet af "launch views" slår Elden Ring eksempelvis Red Dead Redemption 2 med 3.4 milliarder, hvor Red Dead "bare" måtte nøjes med 1.4 milliarder.

Det siger naturligvis også noget om platformen, men du kan se det hele herunder.

Elden Ring

Relaterede tekster

Elden RingScore

Elden Ring

ANMELDELSE. Skrevet af Stefan Briesenick

Ventetiden er endelig overstået, og FromSoftware byder nu velkommen til Tarnished Souls-fans. Her er The Lands Between.Indlæser mere indhold