Dansk
Gamereactor
nyheder
Dead Space Remake

Motive fejrer at Dead Space nu er i alpha-fasen

Mon ikke vi snart kommer til at se endnu mere til det stort anlagte remake, nu hvor udviklingen tilsyneladende skrider planmæssigt frem?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den canadiske udvikler Motive (også kendt som Motive Studio eller EA Motive) opnåede, efter at have assisteret DICE med Star Wars Battlefront II, relativt stor succes med deres debutspil, Star Wars: Squadrons.

Snart har studiet et nyt projekt klar i form af et remake af Dead Space, der oprindeligt blev udviklet af Visceral Games. Den nye version af Dead Space står til at udkomme den 27. januar 2023, og noget tyder på, at spillet er godt undervejs i sin udvikling.

Tidligere på ugen fejrede studiet, at Dead Space for et "par uger siden" nåede "alpha-fasen." Det vil for det meste sige, at spillet er tæt på at være færdigudviklet og er klar til at blive internt testet med henblik på rettelser og forbedringer - en proces, der altså nu er i fuld gang hos studiet.

Dead Space kommer sandsynligvis til at konkurrere med The Callisto Protocol om spillernes og kritikernes gunst. Det spil har skaberen af det originale Dead Space, Glen Schofield, som kreativ bagmand og udkommer den 2. december.

Dead Space Remake

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold