Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Ana de Armas spiller Marylin Monroe i kommende Netflix-drama

En cubaner som den ærkeamerikanske skuespillerinde - hvem skulle have troet det?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Spansk-cubanske Ana de Armas har de senere år opnået stor succes i Hollywood, og ingen længe skal hun spille en af de mest ikoniske filmstjerner overhovedet.

Netflix har netop lanceret deres første trailer for deres kommende drama Blonde, der fortæller historien om skuespilleren og Hollywood-ikonet Marilyn Monroe, der gik under det borgerlige navn Norma Jeane Mortensen.

Filmen er en adaptation af Joyce Carol Oates roman af samme navn, men er med sine 166 minutter, heldigvis noget nemmere at komme igennem end murstensromanen på mere end 700 sider.

Udover de Armas finder vi på rollelisten blandt andet Adrien Brody som Monroes tredje mand, dramatikeren og Arthur Miller, og danske Caspar Phillipson som John F. Kennedy - en rolle han også spillet i filmen Jackie fra 2016 omhandlende Jacqueline Kennedy.

Blonde får præmiere på Netflix den 28. september.

HQ
Ana de Armas spiller Marylin Monroe i kommende Netflix-drama


Indlæser mere indhold