Dansk
Gamereactor
nyheder
Kid Icarus: Uprising

Rygte: Kid Icarus kommer til Nintendo Switch

3DS-klassikeren Kid Icarus: Uprising ser ud til at få nye vinger.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nintendo har ikke været bange for at trække på fortiden for at opnå succes med deres seneste konsol Nintendo Switch. Flere spil fra både Nintendo Wii U og 3DS har taget springet til den populære konsol, og nu går der rygter om, at endnu en titel bliver konverteret til Switch, skriver Gamingbolt.

Ifølge Nintendo-insideren Zippo, så skulle en remaster af Kid Icarus: Uprising være under udvikling til Nintendo Switch. Da spillets originale udvikler Sora Ltd, ikke længere eksisterer, er det i stedet Bandai Namco, der står for udviklingen. De har tidligere arbejdet sammen med den hovedansvarlige for Kid Icarus: Uprising, Masahiro Sakurai, på Super Smash Bros. Ultimate.

Skal man tro på rygterne, så vil den kommende remaster udkomme engang i 2023 og vil inkludere et langt mere tilgængeligt kontrolsystem (det oprindelige spil havde et spøjst system, selv for et 3DS-spil at være) samt en flottere visuel side. Kid Icarus: Uprising udkom oprindeligt tilbage i 2012.

Kid Icarus: Uprising

Relaterede tekster

Kid Icarus: UprisingScore

Kid Icarus: Uprising

ANMELDELSE. Skrevet af Christian Gaca - GR DE

Nintendo genopliver en af sine ældste spilhelte i et spritnyt eventyr på 3DS. Kid Icarus er tilbage i topform med Uprising-spillet. Læs anmeldelsen her.

Vandt du en 3DS?

Vandt du en 3DS?

NYHED. Skrevet af Lee West

Så er det tid til at afsløre vinderen i vores store Nintendo-konkurrence. Er du parat? Vinderen er... vent trommehvirvel.. sådan... vinderen er...

Vind en Nintendo 3DS

Vind en Nintendo 3DS

NYHED. Skrevet af Lee West

Nu kan du vinde en lækker Nintendo 3DS-pakke bestående af en Nintendo 3DS i blå, Kid Icarus: Uprising-spillet og en bunke samlerkort.



Indlæser mere indhold