Dansk
Gamereactor
nyheder
Hogwarts Legacy

Udgivelsesdatoen på Hogwarts Legacy er måske afsløret af den officielle art book

December er som bekendt en magisk tid.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det stort anlagte Harry Potter-RPG Hogwarts Lecacy står til at udkomme senere i 2022, men præcist hvornår, vides endnu ikke. Nu kan det dog være, at spillets udgivelsesdato er blevet afsløret før tid.

VGC skriver, at spillets officielle art book, The Art and Making of Hogwarts Legacy: Exploring the Unwritten Wizarding World, har fået flyttet sin udgivelsesdato fra "placeholder"-datoen den 31. december til den 6. december.

Gotham Knights, efterårets anden store lancering fra Warner Bros. Games, får en lignende bog på sin udgivelsesdato, den 25. oktober, så det kan meget vel tænkes, at Hogwarts Lecacy også udkommer samtidig med sin art book.

En lancering den 6. december giver i hvert fald god mening i forhold til at nå julehandlen, samtidig med, at der er to ugers luft ned til lanceringen af Gotham Knights, så spillene ikke kommer til at stjæle hinandens opmærksomhed.

Hogwarts Legacy

Relaterede tekster

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Næsten to år efter at spillet skulle have været ude, får vi endelig muligheden for selv at blive elev på Hogwarts. Har det været ventetiden værd?



Indlæser mere indhold