Dansk
Gamereactor
nyheder
Fortnite

John Cena er snart klar til at krølle konkurrenterne sammen i Fortnite

Den ikoniske wrestler bliver det seneste celebrity skin i det populære battle royale.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nu om dage er John Cena nok bedst kendt for sine roller i film som Fast 9 og The Suicide Squad. Det gigantiske menneske (der overraskende nok kun er 1,85 cm høj, men nok også omtrent lige så bred) startede dog sin vej mod berømmelsen inden for professionel wrestling, og det er i denne kapacitet, at han snart finder vej til Fortnite.

John Cena indtager Fortnite i morgen (den 28. juli) som en del af begivenheden Summer Slam, der inkluderer nyt WWE-indhold til både Fortnite, Rocket League og Fall Guys. Det nye John Cena-skin kan fås i en version med bar mave, for den fulde wrestlingoplevelse, eller med en grøn T-shirt, der bærer hans klassiske slogan "U Can't C Me."

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.

8
Fortnite - Am I too old for this sh*t?

Fortnite - Am I too old for this sh*t?

ARTIKEL. Skrevet af Christian "ZtryDar" Jensen

I weekenden blev der afholdt Fortnite Global championship i Royal Arena hvor 200 duo-spillere kæmpede om titlen som Fortnite Champion 2023, 7. sæson. Vores Counterstrike skribent ZtryDar var derude og kigge - meget mod sin vilje.



Indlæser mere indhold