Dansk
Gamereactor
nyheder
Age of Empires IV

De kommende sæsoner i Age of Empires IV byder på flere efterspurgte funktioner

Heriblandt snydekoder og justerbare hot keys.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den legendariske RTS-serie Age of Empires gjorde sidste år fuldbyrdet comeback med Age of Empires IV - det første nye, selvstændige kapitel i 16 år. Spillet var utroligt trofast mod konventionerne i den klassiske genre, men en ting har dog ændret sig markant, siden serien debuterede i 90'erne. Fremfor traditionelle udvidelsespakker udkommer der i stedet "sæsoner," der tilføjer nyt indhold til spillet, og den seneste af disse er lige på trapperne.

Det drejer sig om sæson 2, der udkommer den 30. juli og blandt andet indeholder et nyt kort, The Pit. En anden efterspurgt tilføjelse er muligheden for at ændre alle spillets hot keys. Endelig tilføjes der løbende diverse "seasonal events" for lidt ekstra underholdning.

Udvikleren World's Edge har også løftet sløret for, hvad man kan forvente af spillets tredje sæson. Her introduceres blandt andet muligheden for at snyde - dog kun i singleplayer selvfølgelig. Kreative snydekoder var en populær del af de ældre titler.

Der har tidligere været rygter om, at Age of Empires IV skulle komme til Xbox, men foreløbigt er det kun tilgængeligt på PC.

Se det fulde roadmap herunder.

Age of Empires IV

Relaterede tekster

4
Age of Empires IVScore

Age of Empires IV

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Claus er faktisk historielærer, og har derfor set meget frem til det nye Age of Empires. Nu er det her endelig.



Indlæser mere indhold