Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Elden Ring

Analysefirma forudser, at Elden Ring ender som årets mest solgte spil i USA

Det bliver kun tredje gang, Call of Duty overgås siden 2009, hvis forudsigelsen holder stik.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Elden Ring ligner en hård kandidat at vippe af pinden som årets spil, og rent kommercielt er spillet også kommet godt fra land med over 13 millioner solgte eksemplarer tilbage i maj.

Faktisk er det gået så godt for spillet kommercielt, at analysefirmaet NRD forudser, at Elden Ring bliver det bedst sælgende spil i 2022 på det amerikanske marked.

Passer forudsigelsen vil det kun være tredje gang siden 2009, at det givne års Call of Duty ikke bliver det bedst sælgende spil i USA.

Souls-spil er ganske vidst populære, men ikke ligefrem mainstream, så lykkes det, at holde førstepladsen på salgslisten, vil der være tale om en ganske imponerende præstation fra FromSoftware.

Elden Ring

Relaterede tekster

Elden RingScore

Elden Ring

ANMELDELSE. Skrevet af Stefan Briesenick

Ventetiden er endelig overstået, og FromSoftware byder nu velkommen til Tarnished Souls-fans. Her er The Lands Between.Indlæser mere indhold