Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Xbox lover nyt om annoncerede spil til Gamescom

Microsoft deltager som den eneste af de store konsolfabrikanter ved den tyske spilkonference.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Listen med deltagere til Gamescom bliver ved med at deltage, og nu er også en konsolfabrikant bekræftet.

Det er Microsoft, som har meldt deres deltagelse, og efter at både Nintendo og Sony har meldt ud, at de ikke vil deltage, kan der ikke være tvivl om, at Xbox bliver det største spilfirma til den tyske spilkonference.

Selvom Microsoft ikke skal dele spotlightet med deres konsolrivalerne, skal vi dog ikke regne med banebrydende afsløringer - techgiganten fra Seattle har nemlig meldt ud, at de vil bringe nyt om spil, der allerede er blevet annonceret tidligere.

"Following our recent Xbox & Bethesda Games Showcase, we're excited to confirm that Xbox will be back on the show floor at Gamescom 2022 in Cologne, Germany. Fans in Europe and around the world can expect updates on some announced games coming to Xbox in the next 12 months," skriver Microsoft I en pressemeddelelse.

Gamescom finder sted i Køln fra den 24. til 28. august, mens at en digital åbningspræsentation vil finde sted tirsdag den 23. august. Vi bringer selvfølgelig alt det nye fra konferencen til den tid.

Xbox lover nyt om annoncerede spil til Gamescom


Indlæser mere indhold