Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Battlefield 2042

Battlefield 2042 får nye XP events og tilføjelser til Battlefield Portal

DICE har endnu ikke givet helt opgivet det skrantende spil.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Battlefield 2042 har fra første dag været lidt af en fiasko for DICE, og udgiveren EA har flere gange offentligt udtrykt deres skuffelse over spillets kommercielle præstation.

Der går derfor allerede rygter om, at DICE har blikket rettet mod det næste kapitel i serien, der tilsyneladende igen kommer til at indeholde en single player-kampagne. Det betyder dog ikke, at de helt har opgivet spillet, og nu lander endnu en opdatering.

Update 1.1.0 er den første store patch siden lanceringen af Season 1: Zero Hour i sidste måned, og den går live senere på dagen. Blandt ændringerne og tilføjelserne er:


  • Nye XP events

  • Ændringer i køretøjers balance indkluv en reduktion af MV38-Condors ildkraft

  • Designated Marksman Rifle (DMR) vil være mere effektiv på lang afstand

  • Nye værktøjer i Battlefield Portal

Du kan se alle ændringerne her.

Battlefield 2042

Relaterede tekster

Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

ANMELDELSE. Skrevet af Kieran Harris

Spillet mangler godt nok en singleplayer-kampagne, men de tre online modes leverer en fed Battlefield-oplevelse alligevel.Indlæser mere indhold