Dansk
Gamereactor
nyheder
Arcade Paradise

Arcade Paradise udkommer til august

Forvandl et vaskeri til en arkadehal og prøv kræfter med mere end 35 retroinspirerede arkadespil.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom arkademaskiner igen er begyndt at poppe op enkelte steder rundt omkring i landet, så kommer vi næppe nogensinde tilbage til arkadehallernes gyldne tid i 80'erne og 90'erne.

Men så er det jo godt, at du kan genoplive de dunkle haller og de bippende maskiner i indiespillet Arcade Paradise, der netop har fået en udgivelsesdato. Der er tale om et simulationsspil, hvor du skal operere en arkadehal i 90'erne, men ikke nok med det - alle maskinerne er også fuldt ud spilbare.

Du kan således prøve kræfter med over 35 forskellige retroinspirerede arkadespil, der bliver låst op i løbet af spillets historie. Her spiller du som en 19-årig ex-studerende, der af sin far sættes til at drive familiens vaskeri, men som hurtigt udskifter tørre tumblere og vaskemaskiner med de nyeste arkadehits. Faderen stemmelægges i øvrigt af Doug Cockle, der nok er bedst kendt som Geralt of Rivia i Witcher-spillene.

Lyder det som noget for dig, kan du se frem til at prøve kræfter med spillet fra d. 11. august, hvor Arcade Paradise udkommer til PC, PlayStation, Xbox og Nintendo Switch.

HQ
Arcade Paradise

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold