Dansk
Gamereactor
nyheder
Fire Emblem Heroes

Fire Emblem Heroes står for mere end halvdelen af al Nintendos indtjening på mobilmarkedet

I alt har spillets omsætning rundet én milliard dollars.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Fire Emblem-serien har haft nogle seriøse hits de seneste ti år i form af Fire Emblem: Awakening (2013) til Nintendo 3DS og Fire Emblem: Three Houses (2019) til Nintendo Switch. Men det mest succesfulde spil i den taktiske RPG-serie er faktisk slet ikke udkommet til en Nintendo-konsol.

Sensor Tower skriver, at siden lanceringen tilbage i 2017 har mobilspillet Fire Emblem Heroes indtjent mere end én milliard dollars. Det gør spillet til det mest profitable i seriens historie.

Ikke nok med det, så er Fire Emblem Heroes også Nintendos med længder mest indbringende mobilspil. Spillet står således for 54,5% af al Nintendos omsætning på mobilmarkedet og overgår dermed på egen hånd de fem øvrige mobilspil, som Nintendo har lanceret siden 2016. De nærmeste rivaler er Mario Kart Tour og Animal Crossing: Pocket Camp, der hver har indtjent 282 millioner dollars.

Interessant nok står Fire Emblem Heroes kun for 2,5% af alle downloads på tværs af de seks mobiltitler. Spillerne er derfor tilsyneladende langt mere villige til at bruge penge i spillet end på de øvrige titler. Mario Kart står for 47% af alle downloads (310,7 millioner i alt), men har kun genereret 87 millioner dollars i omsætning.

Har du prøvet kræfter med Nintendos mobilspil?

Fire Emblem Heroes

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold