Dansk
Gamereactor
nyheder

EA får kritik for joke om single player-spil

Selv prominente EA-udviklere var ude med riven.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Med titler som Apex Legends, Battlefield 2042 og FIFA 22 satser Electronic Arts benhårdt på multiplayer-titler, der ofte er ganske profitable takket være mikrotransaktioner. Det har fået flere til at længtes tilbage til dengang, hvor EA udgav langt flere singleplayer-spil, og måske netop derfor faldt et nyligt opslag fra EA's Twitter-konto ikke i god jord.

"Joken", der referer til en meme på Tik Tok, lød som følger:

Opslaget blev dog straks mødt med negative reaktioner fra fans, tidligere EA-udviklere og endda nuværende medarbejdere i den store spilkoncern. Selv Vince Zampella, studiechef for Respawn og et stort navn inden for EA, gjorde det klart, at hvem end der styrer EA's Twitter-konto nok burde have tænkt sig om en ekstra gang. Kort efter blev der da også trukket godt og grundigt i land:

At der er røre i andedammen på de sociale medier, er langt fra nogen nyhed. Men hele "minikontroversen" illustrerer om ikke andet, at der er mange, i og uden for EA, som stadig værdsætter single player-oplevelser. Og EA har da heller ikke helt opgivet denne type spil, hvilket den nylige annoncering af Star Wars Jedi: Survivor og de kommende spil fra Bioware illustrerer.

EA får kritik for joke om single player-spil


Indlæser mere indhold