Dansk
Gamereactor
nyheder
Nier: Automata

Nier: Automata går efter 30 fps til Nintendo Switch

NieR: Automata The End of YoRHa Edition blev annonceret til Nintendo Direct i sidste uge.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En af de positive overraskelser til sidste uges Nintendo Direct var, at det yderst succesfulde action-RPG Nier: Automata kommer til Nintendo Switch.

NieR: Automata The End of YoRHa Edition, som spillet hedder på platformen, er på mange måder den definitive version af spillet fra 2017, da det indeholder alt tidligere DLC samt et par eksklusive kostumer. Men hvad med spillets ydelse? Vil det kunne følge med udgaverne til de kraftigere konsoller?

På spillets japanske Twitter-konto fremgår det nu, hvilke grafiske målsætninger spillet har. Nier: Automata til Switch vil have en opløsning på 1080p i docked og 720p ved håndholdt spil, mens at det vil køre ved 30 fps.

Flere konsolkonverteringer har på Nintendo Switch haft svært ved at levere en stabile 30 billeder i sekundet. Vi krydser fingre for, at det lykkedes her, for den intense action i Nier: Automata kræver næsten en stabil framerate.

Vi bliver meget klogere på spillets ydelse d. 6. oktober, hvor Nier: Automata udkommer til Nintendo Switch. Du kan se spillets trailer herunder.

HQ
Nier: Automata

Relaterede tekster

Nier: AutomataScore

Nier: Automata

ANMELDELSE. Skrevet af Andreas Juul

Træd varsomt Aloy og Link, jeres muligvis største udfordring til Game of the Year er landet med det seneste kapitel I Drakengard-universet.



Indlæser mere indhold