Dansk
Gamereactor
nyheder

Mand taber USB-drev med en hel bys persondata på efter druktur

Der er vist lagt i ovnen til en kvajebajer udover det sædvanlige efter 460.000 personers persondata blev tabt

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den japanske by Amagasaki der er nabo til Osaka er kendt for sine Onsen badehuse og et livligt og billigt byliv, hvilket en medarbejder i en lokal IT virksomhed ikke helt kunne stå for.

En underleverandør til byens IT afdeling skulle, af ukendte årsager, have haft et USB drev ifølge ABC News ifølge nogle kilder to af dem, der af en eller anden grund have besluttet at sådan et drev var det optimale sted at opbeaver persondata, skatte- og bankoplysninger på samtlige af byens borgere.

Af ukendte årsager valgte manden, der så vidt vi har kunne grave frem havde til opgave at overføre data, og herefter formaterer det omtalte USB-drev, at putte drev med data i sin taske, hvorefter han gik i byen på en eller flere lokale "gastropubber" - kaldet izakaya. Som folk der har været i Japan ved, så er der ikke så meget gastro, men rigtigt meget pub over disse steder, og han vågner op næste dag med alvorlige tømmermænd og uden sin taske. Efter desperat at have søgt, måtte han gå til politiet.

Tasken blev fundet efter et par dage, og intet var taget fra den, politiets teori er at han ikke er blevet bestjålet, men har været så hønefuld at han har tabt den og glemt det. Intet manglede i tasken, heller ikke ejermandens mobiltelefon, og der er intet der tyder på at der er nogen der har forsøgt at tilgå det, heldigvis, krypterede drev.



Indlæser mere indhold