Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
God of War: Ragnarök

Cory Barlog mener ikke man skal gå efter brancheinsidere efter God of War-forvirring

I stedet kalder han bare på mere respekt overfor hinanden.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hele miseren omkring God of War: Ragnaröks udgivelsesdato er en lidt prekær affære. Er det insidere som Jason Schreier og Tom Hendersons skyld for at afsløre detaljer om et spil før udviklerne selv officielt kan tage bladet fra munden? Er det fans, der lynhurtigt retter personlige angreb mod privatpersoner på platforme som Twitter? Eller er det Sony Santa Monica der egentlig bare skulle til at få det overstået, og lægge kortene på bordet?

Midt i alt det her er der mange der nu går efter førstnævnte, insidere, men spørger du producer Cory Barlog, så er det lige lidt for letkøbt. I en besked på Twitter kalder han på en mere kærlig proces generelt, der synes at være rettet imod dem der gør det til en mere... ja, negativ situation.

Men det er dog en interessant debat, så hvor synes du det gik galt for hele situationen omkring God of War: Ragnaröks lanceringsdato?

God of War: Ragnarök

Relaterede teksterIndlæser mere indhold