Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Diablo Immortal

Diablo Immortal har allerede omsat for over $24 millioner

Blizzard er sikkert ret tilfredse allerede.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Til trods for en masse kritik fra visse fans, der anser spillets monetarisering for at være for aggressiv, så er Diablo Immortal uhyre populært. Ikke bare det, der findes også allerede mange spillere der tydeligvis har haft spenderbukserne på.

Appmagic har udgivet en dybdegående analyse af spillet, og vurderer at der i hvert fald har været 8.5 millioner downloads i løbet af de første to uger på "hylderne".

Ikke bare det, det vurderes også at spillet allerede har omsat for over $24 millioner, og at det er mest populært i USA hvor omtrent 43% af al omsætning kommer fra. Bagefter kommer Sydkorea, der står for cirka 23%.

Det skal dog siges igen at spillet har fået megen kritik for monetarisering, som om det dårlige ry ender med at have en effekt vides ikke.

Diablo Immortal

Relaterede tekster

Diablo ImmortalScore

Diablo Immortal

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Vi har udforsket hver en afkrog af denne nye version af Sanctuary.Indlæser mere indhold