Dansk
Gamereactor
nyheder
God of War: Ragnarök

Schreier: "God of War: Ragnarök udkommer til november"

Gamereactors kilder tog tydeligvis fejl, og vi beklager fejlen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig publicerede vi her på Gamereactor en historie om God of War: Ragnarök baseret på anonyme udtalelser fra en række europæiske kilder, der hver især bekræftede at spillet ville blive rykket til 2023.

Men sådan skulle det vise sig ikke at være, for Jason Schreier var hurtig til at slå fast at han ikke havde hørt det samme, og efter at have gravet en smule bekræfter han via Bloomberg, at spillet udkommer til november, og at Sony forventes at bekræfte dette inden måneden er omme. Ikke bare det, spillet ville have sigtet efter september, men er nu rykket til november.

Så hvorfor har vi hørt noget helt andet? Det er ærlig talt svært at sige. Selvom det lyder konspiratorisk, så sker det at store virksomheder "seeder" falske nyheder blandt medier for at finde frem til dem der lækker information til medierne, men om det er tilfældet her? Ja, det ved vi ikke, og Gamereactors kilder holder fortsat på en 2023 dato.

Men vi tager, efter al sandsynlighed, fejl, og vi, jeg, vil gerne beklage. Vi forsøgte, så vidt muligt, at gøre vores arbejde, og at sikre at der var opbakning bag den originale kildeudtalelse. Men spilbranchen er hemmelighedsfuld, og særligt i disse COVID-tider går tingene meget hurtigt.

Vi vil, så vidt muligt, forsøge at reeksaminere vores proces, og vil naturligvis også undersøge hvorfor vi endte med at publicere forkert information. Vi kan dog bekræfte at Jason Schreier faktisk har rakt ud til Gamereactor, og har kommunikeret med os hvorledes der er opstået to separate narrativer om spillets lanceringsplaner.

Vi, eller jeg igen, beklager fejlen.

God of War: Ragnarök

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold