Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Tag direkte til Hell med Diablo Immortal

Vind en tur direkte til Hell med en ven i vores store Diablo-konkurrence.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Der er et Hell, og nej, det findes faktisk ikke i Diablo Immortal - egentlig er der snarere en by i Norge der hedder netop Hell.

Vi har indgået i et samarbejde med Blizzard om at kunne invitere to mennesker, altså vinderen af konkurrencen og en ven, til Hell og tilbage. Og selvom at vi ikke kan garantere at du kommer til at slagte dæmoner i massevis på vejen, så vil der være et lækkert hotel at være på i to nætter, samt transport via fly til og fra. Du kunne jo tage et smut forbi den gamle kirke i byen?

Diablo Immortal er free-to-play, og er allerede ude nu på mobilerne og i åben beta på PC, og spillet er allerede på toppen af diverse download-lister. Historien finder sted imellem Diablo II og Diablo III, og dit job er igen at stoppe ondskaben i at indsamle knuste brudstykker af den nu ødelagte Worldstone.

Blizzard har allerede sendt to folk afsted for at kigge nærmere på Hell for dig, og naturligvis når de også at spille en hel del Diablo Immortal på deres telefoner, og selvom at alt ånder fred på overfladen, så er der mere end øjet kan se, som du kan se herunder.

HQ

Og nu til detaljerne. Præmien er returbilletter på et flyt til Trondheim fra en nordisk lufthavn i enten Danmark, Sverige, Norge eller Finland, som tilbyder en direkte forbindelse. Desuden er der et hotelophold for to i Hell. Den samlede værdi er cirka €550. Kun statsborgere, eller folk med opholdstilladelse, i et af de fire nordiske lande kan deltage. Konkurrencen kører fra i dag d. 10 juni til d. 23 juni, og vinderne afsløres så d. 25.

Det eneste vi gerne vil vide er, hvad du bedst kan lide ved Diablo Immortal. Vi udvælger det bedste svar

Relaterede tekster

Diablo ImmortalScore

Diablo Immortal

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Vi har udforsket hver en afkrog af denne nye version af Sanctuary.Indlæser mere indhold