Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Diablo Immortal

Diablo Immortal-instruktør kommenterer på "pay-to-win" kontrovers

Hvad synes du om spillet indtil videre?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi havde masser af rosende ord til overs for Diablo Immortal i vores anmeldelse, men konstaterede dog at selvom vi ikke følte os pressede til at bruge penge overhovedet, så var der en bekymrende mængde mikrotransaktioner, og måder hvorpå brug af rigtige penge kunne få direkte indflydelse på oplevelsen - altså et såkaldt "pay-to-win" scenarie.

Fans er særligt sure fordi instruktør Wyatt Cheng tidligere har slået fast, at "in Diablo Immortal, there is no way to acquire or rank up gear using money."

Men det lader til at være en ret tyndbenet definition, eftersom det er muligt at bruge rigtige penge på at forøge chancen for at få fingrene i Legendary-grej - så nej, du betaler ikke direkte, men penge har en indflydelse på karakterens niveau. Via Twitter skriver Cheng nu følgende:Hvordan er din oplevelse med spillet?

Diablo Immortal

Relaterede tekster

Diablo ImmortalScore

Diablo Immortal

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Vi har udforsket hver en afkrog af denne nye version af Sanctuary.Indlæser mere indhold