Dansk
Gamereactor
nyheder
FIFA 22

Rapport påstår at ét kort fra FIFA Ultimate Team kan koste over 100.000 kroner

Mbappe er en dyr herre, må man sige.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

At Loot Boxes er en form for hasardspil er ikke nyt. Regeringer, kommissioner og individuelle undersøger har alle peget på den sandhed i årevis, men de fortsætter, i visse spil om ikke andet, med at være populære blandt forbrugere.

Alligevel er der nul kommet en ny undersøgelse til, der har fået opbakning af landet som England, Belgien og Holland, der kritiserer særligt FIFA for at manipulere brugerne med Loot Boxes, og ved at tage alt, alt for mange penge for dem.

Som eksempel har undersøgelsen kigget på ét kort, et Team of the Year Kylian Mbappe-kort i Ultimate Team, og mener at via en Jumbo Rare Player-kortpakke er der en 0,11% chance for at få netop det kort. Derfor vil det gennemsnitligt kræve 847 pakker for at få det, som vil koste 1.7 millioner FIFA-point, som koster lige knapt €13,500.

Naturligvis er det et ekstremt eksempel, men undersøgelsen siger at med disse odds, og med disse priser, så opstår der en FOMO-kurve blandt forbrugerne, der opfordrer til køb af absurd mange dyre kortpakker for at få de bedste spillere.

Du kan læse mere via Metro.

FIFA 22

Relaterede tekster

9
FIFA 22Score

FIFA 22

ANMELDELSE. Skrevet af Ricardo C. Esteves

Bedre end FIFA 21, men stadig et ret mangelfuldt kapitel i den legendariske serie.



Indlæser mere indhold