Dansk
Gamereactor
nyheder
Fable

Det nye Fable er tilsynelande blevet "scaled down"

Det lader ikke til at være tæt på en lancering.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi har indtil videre kun set en enkelt CG teaser fra det kommende Fable fra Playground Games, men alligevel er mange spændte på at se hvad studiet kan præstere. For nylig kunne Game On Daily-stifter Gaz dog slå fast at spillet har gennemgået en slags nedskalering, fordi studiet bag har haft problemer med at få Forza Tech-grafikmotoren til at virke i en open-world RPG:

"I have a source that tells me Fable had to be scaled down because the team had trouble with the engine. They couldn't retrofit the gameplay mechanics into the engine. I think it's still going forward with the Forza Tech engine. One of the many issues is that they didn't have the expertise in the open world gameplay for different mechanics.
Nothing to worry about, but it may be further away than you think."

En tilfældig insider, der udtaler sig om Fable, ikke? Jo, måske, men kort efter valgte Senior Producer på spillet, Amie Loake, at kommentere direkte på historien, og hun bekræfter tilsyneladende at de har været igennem en såkaldt "scoping", men samtidig siger hun at det er helt normalt:

Hun slår fast at det ikke betyder at spillet er i problemer, eller at det ikke bliver gigantisk, men bare at de strammer ind om konceptet for at sikre at spillet fungerer. Hvad det dog kan betyde er netop hvad Gaz siger; at spillet ikke er tæt på en lancering.

HQ
Fable

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold