Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Cyberpunk 2077

De første detaljer om Cyberpunk 2077's første udvidelse er lækket

Combat Zone, Songbird, Sports Dome!

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi venter stadig på officielt nyt om Cyberpunk 2077's første udvidelse, men indtil da er de første detaljer om denne tilsyneladende lækket. Dette er sket igennem datamining af en række kildefiler fundet i spillets seneste opdatering, og disse informationer er blevet samlet af VGC.

Først og fremmest kommer udvidelsen til at bestå af cirka syv hovedmissioner, og handler om en karakter ved navn Songbird. Størstedelen ved udspille sig i et område ved navn Combat Zone, et område i Pacifica.

Det områder er faktisk allerede blevet vist frem i bogen The World of Cyberpunk 2077, men har ikke været tilgængeligt i hovedspillet. Udvidelsen vil også tage en til Sports Dome, en stor arena som ligeledes har været utilgængelig i hovedspillet.

Der lader ikke til at være nogen dialog fra Johnny Silverhand, sjovt nok, men hvordan det hænger sammen ved vi ikke endnu.

Cyberpunk 2077

Relaterede tekster

Cyberpunk 2077Score

Cyberpunk 2077

ANMELDELSE. Skrevet af Damian Cholewa

Vi drager ned ad Night Citys beskidte, neonoplyste stræder for at udforske CD Project Reds ekstremt ambitiøse Cyberpunk 2077.Indlæser mere indhold