Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Her er alt du skal vide om Star Trek: Strange New Worlds

Her kan du læse alt om serien, se den nyeste trailer og blive klogere på Paramounts voksende Star Trek-univers.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Det storslåede Star Trek-univers må siges at gennemgå en rennæsance i disse år i form af en række spændende nye tv-serier og blockbuster-film. Hver eneste belyser et meget specifikt perspektiv, og tilføjer nye historier til den brede tidslinje, og som kun udvider det højtelskede Star Trek-univers. Der er virkelige ingen bedre end tid nu at være "Trekkie".

Paramount kan let anses som værende kernen i dette fornyede Star Trek-skub. Tidligere på året landede fjerde sæson af Star Trek: Discovery eksklusivt på streamingtjenesten Paramount+, og nu følger de op med endnu en perle til alle abonnenter i form af endnu et eksklusivt Star Trek-program.

Dette hedder Star Trek: Strange New Worlds, og serien handler endnu en gang om det ikoniske skib, U.S.S. Enterprise, der endnu en gang får selskab af et hold bestående af nysgerrige udforskere, der rækker ud i det uendelige verdensrum for at gennemføre missioner for Starfleet. Selvom at serien lover masser af ukendte fortællinger, så er det også en forgænger for den fortælling der startede det hele; The Original Series.

Hvad kan du forvente af Star Trek: Strange New Worlds?
Selvom du måske allerede har en klar forventning om hvad der venter i Paramounts eksklusive nye serie, så er der masser af detaljer allerede. Helt forrest finder vi igen Enterprise, og Trek-fans bliver glade for at se at det er Christopher Pike der sidder i kaptajnens stol.

Dette ikoniske Starfleet-medlem er seriens centrale protagonist, og igennem Star Trek: Strange New Worlds skal Pike og resten af Enterprise-holdet redde fortabte officerer, neutraliserer fjendtlige kometer, forhandle med endnu ukendte racer og håndtere masser af andre potentielle katastrofer.

Hvordan passer Star Trek: Strange New Worlds ind i det bredere univers?
Da dette er en Paramount+ eksklusiv serie, som drejer sig om Pikes tid som kaptajn for Enterprise, så kan du let forvente at se en masse eventyr som finder sted i løbet af disse mildest talt tætpakkede år. Den ikoniske Vulcan, Spock, vil naturligvis spille en afgørende rolle, og vi kommer til at se hvordan de to karakterer interagerer, som bliver afgørende for hvordan fremtiden formes derfra, som de fleste Trekkier allerede ved.

Derudover vil showet naturligvis også belyse karakterer fra den anden sæson af Star Trek: Discovery, så man kan let forvente en grad af fortsættelse og overlap imellem de to serier, særligt siden at den fjerde sæson af Discovery for nylig blev afsluttet, Hvis du endnu ikke har set Discovery, så anbefaler vi at du lige lader dig opdatere eksklusivt på Paramount+.

Hvem er med i Star Trek: Strange New Worlds?
Da der er en grad af kontinuitet imellem Star Trek: Strange New Worlds og Star Trek: Discovery, så består det samlede cast blandt andet af genkendelige ansigter.

Anson Mount er tilbage som Pike, Ethan Peck er endnu en gang Spock, og Rebecca Romijn trækker endnu en gang i Number One-dragten.

Som ekstra krydderi er der også en masser nye cast-medlemmer med, hvoraf de fleste gør Star Trek-debut, så du må vente og se hvordan de hver især passer ind i det store univers, og hvilken rolle de skal spille ombord på Enterprise.

Hvor mange episoder er der?
Den første sæson af Star Trek: Strange New Worlds er faktisk allerede begyndt, og premieren fandt sted d. 6 maj 2022 i Europa. Og der er masser af Star Trek-action at se frem til, da den første sæson består af 10 episoder, og derfor kører frem til d. 7 juli 2022, så du kommer ikke ligefrem til at mangle indhold.

Og det gælder også for fremtiden, eftersom at Paramount allerede har givet grønt lys til en anden sæson af Star Trek: Strange New Worlds, som står til at ankomme i 2023, og som også vil bestå af 10 episoder.

Hvor kan jeg se Star Trek: Strange New Worlds?
Da denne serie er produceret eksklusivt til Paramount+, så er det lige præcis der hvor du kan se Star Trek: Strange New Worlds - du kan faktisk finde via www.paramountplus.com.

Se den nye Star Trek: Strange New Worlds trailer her
For at få en idé om hvad Star Trek: Strange New Worlds kan tilbyde, så kan du se traileren for serien herunder, som giver et glimt af hvilke udfordringer og situationer Pike, Spock og resten af Enterprise-holdet står overfor tværs over den første sæson.

HQ

Exclusive streamingpremiere on the new Star Trek: Strange New Worlds



Indlæser mere indhold