Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Apex Legends

Apex Legends kan ende med at få færre karakterer hvis spillet når et "breaking point"

Hvordan fastholder man en balance, hvis man bliver ved med at introducere nye karakterer?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Spil som Apex Legends står overfor et problem, og det er at hele ideen med den kontinuerlige tilføjelse af indhold betyder på sigt, at karaktergalleriet vokser sig decideret enormt. Det betyder samtidig at det bliver uhyre svært at fastholde en balance, og sørge for at alle helte er sjove og unikke at spille, uden at der bare er få der er "overpowered".

Men spørger du Lead Character Designer, Devan McGuire, så er Respawn ikke bange for at sætte tempoet ned på tilføjelsen af nye karakterer, hvis de har svært ved at finde den her balance. Han har sagt følgende til Dexerto:

"Whether or not that pattern continues is an ongoing discussion, and it might not be changed, but we don't want to saturate the pool [of Legends]."

Spillet har nu 20 karakterer, som ikke er alt for mange overfor Overwatch-spillets 32.

Apex Legends

Relaterede tekster

Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Respawn Entertainment giver os deres bud på en adrenalinpumpende battle royale-oplevelse. Fungerer det dog som tiltænkt?Indlæser mere indhold