Dansk
Gamereactor
nyheder
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Stemmeskuespiller har måsket givet os de første plotdetaljer om Zelda: Breath of the Wild 2

Noget kunne tyde på at Link kommer til at rejse igennem tid i den kommende efterfølger.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

The Legend of Zelda-serien har i det hele taget brugt meget tid på at lege med konceptet om... ja, tid. Så derfor kan det ikke komme som nogen overraskelse, at det også er hvad der tilsyneladende er på spil i det kommende The Legend of Zelda: Breath of the Wild II.

Ja, konkrete plotdetaljer holdes stadig bag lås og slå af Nintendo, men alligevel er der sluppet detaljer ud fra en italiensk stemmeskuespiller, Pietro Ubaldi, der tidligere har lagt stemme til Daruk i det originale Breath of the Wild, og som står til at vende tilbage i et eller andet omfang i efterfølgeren. Han er kommet til at sige til Lega Hyrule hvordan hans rolle hænger sammen.

For ikke bare skal han igen spille Daruk, som i øvrigt er spillets Goron Champion, men også hans forfader 10.000 år inden Daruk overhovedet levede. Ja, det betyder efter al sandsynlighed at spillet har med tidsrejser at gøre.

Noget tyder altså på at den langhårede Link vi ser i traileren er den udgave af karakteren der bruger Master Sword 10.000 år før begivenhederne i det originale spil.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold