Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Warzone

Det næste Call of Duty: Warzone afsløres i år

Warzone har tabt en masse spillere, så Activision presser på med at få afsløret efterfølgeren.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi har vidst i noget tid, at Activision Blizzard planlægger at introducere en direkte og formel efterfølger til Call of Duty: Warzone, i stedet for at blive ved med at opdatere og udvide det originale spil. Men hvordan vil denne efterfølger se ud? Ja, det finder vi ud af i løbet af året.

I forbindelse med fremlæggelsen af deres kvartalsresultater har de bekræftet, at det nye Warzone-spil vil blive afsløret inden året er omme.

"The new free-to-play Warzone experience, which is built from the ground-up alongside the premium game, features groundbreaking innovations to be revealed later this year."

De lader til at foreslå, at spillet vil blive afsløret sammen med Call of Duty: Modern Warfare II, så det kan være at det er lige om lidt.

Call of Duty: Warzone

Relaterede teksterIndlæser mere indhold