Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Elden Ring

Rygte: Sony er angiveligt interesserede i at købe FromSoftware

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sony har tidligere slået fast, at de har i sinde at tilføje flere studier til PlayStation Studios, men præcis hvilke der er i kikkerten ved vi faktisk ikke. Men nu siger en af branchens mest prominente analytikere og insidere, at de om ikke andet har kigget lidt nærmere på studiet bag nogle af platformens største hits, FromSoftware.

Dr. Serkan Toto har i mange, mange år kommenteret på branchens gøren og laden, og der er generel konsensus om at han har masser af kilder, og sidder på information om potentielle bevægelser. Han har skrevet via Twitter, at der florerer rygter om at de en "kandidat" til at blive købt af Sony:

"One of my favorite studios, Tokyo-based FromSoftware, is currently rumored to be an M&A candidate for Sony."

Han siger ikke selv om hvorvidt han personligt tror på dette rygte, men dette lægger sig i slipstrømmen af lignende udtalelser og rygter de seneste par måneder. Dog har Toto efterfølgende sagt til Inverse, at hvis Sony skal købe FromSoftware, så skal de også forbi moderselskabet Kadokawa, og her repræsenterer FromSoftware virksomhedens mest meningsfulde aktiv på spilmarkedet.

"FromSoftware is very likely very high on the list of a lot of companies out there, not only Sony. Kadokawa might be reluctant to sell its prime gaming property, however, as without From, they would not have a meaningful gaming business anymore"

Dermed lader det til at være tydeligt at Sony er interesserede, men hvad der endnu er svært at se er præcis hvordan de ville købe studiet.

Elden Ring

Relaterede tekster

Elden RingScore

Elden Ring

ANMELDELSE. Skrevet af Stefan Briesenick

Ventetiden er endelig overstået, og FromSoftware byder nu velkommen til Tarnished Souls-fans. Her er The Lands Between.Indlæser mere indhold