Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fortnite

Epic Games har indsamlet over $144 millioner til Ukraine igennem Fortnite

Det skulle vise sig at blive et gigantisk beløb, som Epic sender direkte til Ukraine.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der findes et utal af organisationer fra spilbranchen der har doneret penge, eller igangsat initiativer der skal støtte op om de nødhjælpsorganisationer der leverer kritisk hjælp til de ukrainske borgere der har lidt under den igangværende russiske invasion.

Men ingen af disse kan måle sig med Epic Games' mission, for de har doneret al overskuddet fra Fortnite direkte til organisationer som UNICEF og World Food Programme i i alt 14 dage. Det viste sig efter få dage, at vi ville komme til at tale om mange, mange millioner.

Det er nu blevet afsløret af Epic via Twitter, at de har ramt $144 millioner, som doneres til Direct Relief, UNICEF, UNHCR, World Central Kitchen og World Food Programme.

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold