Dansk
Gamereactor
nyheder

Rygte: Optagelserne til tredje sæson af The Witcher begynder snart

Henry Cavill er blevet genforenet med sin hest, og i det nordlige Slovenien er der ved at blive gjort klar til optagelser.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom serien aldrig har opnået samme universelle popularitet som spillene, er der nok mange, der allerede spændt ser frem til tredje sæson af The Witcher på Netflix. Første sæson udkom i december 2019, og anden sæson udkom næsten præcist to år senere, om end udfordringer med Covid-19 havde spændt ben for store dele af produktionen.

Det betyder også, at vi med lidt held kan forvente hos en lidt tidligere premiere på seriens tredje sæson. Og skal man tro Witcher-fansiden Redanian Intelligence, samt en Instagram-opdatering fra Henry Cavill, der spiller Geralt i serien, er produktionen allerede godt undervejs.

Redanian Intelligence skriver, at skuespillere og produktionsmedarbejdere er begyndt at samles i det nordlige Slovenien. Henry Cavill og Freya Allan (Ciri) skulle også allerede være til stede på settet.

Selvom historien endnu ikke er officielt bekræftet, så har Henry Cavill lagt et billede op på Instagram hvor han udtrykker glæde over at blive genforenet med hesten Hector (Roach i serien) og dennes træner Laszlo. Så mon ikke snart produktionsholdet får de første billeder i kassen?

Udover den kommende tredje sæson af TV-serien kan fans af universet også se frem til et The Witcher 4 fra CD Project Red. Det projekt har dog noget længere udsigter.

Rygte: Optagelserne til tredje sæson af The Witcher begynder snart


Indlæser mere indhold