Dansk
Gamereactor
nyheder
Captain Tsubasa: Rise of New Champions

Captain Tsubasa: Rise of New Champions får ny gratis og betalt DLC

Det animebaserede spil fungerer som en modgift mod nutidens betændte fodboldmiljø.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Moderne fodbold har desværre mistet meget af sin charme. Ofte handler det mere om penge, politik og sociale medier, end den lille runde kugle, og selv i spilverden er Pro Evolution Soccer (nu eFootball) og FIFA-serien blevet til pengemaskiner med fokus på mikrotransaktioner.

Så er det jo godt, at vi har spil som Captain Tsubasa: Rise of New Champions til at minde os om, hvad det hele handler om - sportsånd, sammenhold, hårdt arbejde og selvfølgelig skud så hårde, at der følger flammer efter bolden.

Det animebaserede fodboldspil udkom tilbage i 2020 til PC, PS4 og Nintendo Switch, og siden da har Bandai Namco sørget for at holde det relativt friskt og opdateret med nyt indhold. Det seneste af slagsen er en gratis historieepisode, der omhandler Hirado Middle School og deres bedrifter på og udenfor grønsværen.

I forbindelse med den frigivelsen af gratis opdatering udkommer der også en betalt en af slagsen. Episode: Rising Stars byder på mere drama og introducerer tre nye karakterer: Taro Misaki, Hikaru Matsuyama og Karl Heinz Schneide.

Spil som Captain Tsubasa: Rise of New Champions og det lignende Inazuma Eleven er noget mere populære blandt vores sydeuropæiske venner end på vores breddegrader. Derfor er traileren herunder tekstet på spansk, men billederne taler vist for sig selv.

Både den gratis og betalte DLC er tilgængelige nu.

HQ
Captain Tsubasa: Rise of New Champions

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold