Dansk
Gamereactor
nyheder
Star Wars Eclipse

Rygte: NetEase køber Quantic Dream

Den kinesiske techgigant kan eftersigende bringe studiet tættere på at realisere deres visioner for Star Wars: Eclipse.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den kinesiske techgigant NetEase fik sidste år et par prominente spilstudier under deres portefølje. Først blev Yakuza-skaberen Toshihiro Nagoshi hentet ind med frie tøjler til at starte sit eget studie, og siden opkøbte NetEase også Grasshopper Manufactures, der nok er bedst kendt for No More Heroes-serien. Samtidigt ejer virksomheden med hovedsæde i storbyen Hangzhou en mindre del af Quantic Dreams og ifølge de seneste rygter, er de nu klar til at overtage den franske udvikler fuldt ud.

På siden Exputer, skriver den kendte industri insider Tom Henderson, at Quantic Dream har været på udkig efter en køber, lige siden deres kontrakt på tre spil med Sony udløb tilbage i 2018 med lanceringen af Detroit: Become Human. Den køber skulle nu være fundet i NetEase. Ifølge Hendersons kilder, er det endnu usikkert om handlen er 100% færdiggjort, men det hele skulle gerne være forhandlet på plads, så opkøbet kan blive annonceret til sommer.

Quantic Dream og studiets stifter David Cage har været lidt i modvind de sidste par år, grundet historier om et betændt arbejdsmiljø og crunch. Samtidigt har der været rygter om, at det storstilede projekt Star Wars Eclipse skulle være kommet dårligt fra start. Men med en kapitalindsprøjtning fra den mulige nye ejer vil fremtidsudsigterne for det ambitiøse projekt, alt andet lige se væsentligt lysere ud.

Star Wars Eclipse

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold