Dansk
Gamereactor
nyheder

Sonic 2-filmens producer vil skabe et "Sonic Cinematic Universe"

Ambitionerne fejler bestemt ikke noget oven på successen med den første film.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

På trods af et par udmærkede forsøg som Sonic Colours og Sonic Generations er det aldrig lykkedes for Sega at finde tilbage til den formular, der gjorde Sonic the Hedgehog til et fænomen på lige fod med Super Mario i 90'erne.

Det lignende derfor et lettere desperat forsøg, da man for nogle år siden besluttede at lave en spillefilm baseret på det lynhurtige pindsvin. Men Sonic-filmen fra 2020 blev en overraskende stor succes, og om blot et par dage udkommer efterfølgeren Sonic the Hedgehog 2 i de danske biografer.

Og noget tyder på, at filmseriens producenter for alvor har fået blod på tanden. I forbindelse med den snarlige premiere på Sonic the Hedgehog 2 udtaler filmens producer, Toby Ascher, at man har planer om at skabe et storslået filmfranchise.

"We're creating a Sonic cinematic universe, so we knew we were going to add characters, like Tails and Knuckles; new to the films but beloved by gamers all over the world," lyder det fra Ascher.

"Cinematic universes" er blevet et stort buzzword i filmindustrien, siden Marvel begyndte at skovle milliarder ind takket være deres Marvel Cinematic Universe, som kombinerede deres mange tegneserier i et overordnet filmunivers. Det bliver næppe, hvad der kommer til at ske med Sonic på den korte bane, om end mængden af Sonic fanfiction og memes, utvivlsomt må have en eller anden form for kommercielt potentiale.

Selvom Sonic the Hedgehog 2 endnu ikke har haft biografpremiere, går der allerede rygter om en film med karakteren Tails i hovedrollen.

HQ
Sonic 2-filmens producer vil skabe et "Sonic Cinematic Universe"


Indlæser mere indhold