Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Uncharted: Legacy of Thieves Collection har måske fået en udgivelsesdato på PC

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det var faktisk meningen at Uncharted: Legacy of Thieves Collection skulle være kommet på både PS5 og PC (for første gang) i januar måned, det samlingen i første omgang blev lanceret, men kort forinden afslørede Sony, at det ville ikke blive tilfældet.

I stedet blev PC-udgaven skubbet på ubestemt tid, men noget kunne tyde på at vi er ved at være der. Om ikke andet har SteamDB-skaber Pavel Djundik afsløret via Twitter, at samlingen for nylig har fået en intern udgivelsesdato på platformen.

"Valve added release timestamps in the API, and they are visible even for unreleased games. Steam requires setting a planned release date (even if the page says coming soon) for games to have a store page. I tracked them all on @SteamDB."

Her fremgår det at spillet ankommer på PC d. 15 juli, der tilfældigvis er en fredag. Desuden fremgår det også, før Sniper Elite 5 fik en officiel udgivelsesdato d. 26 maj, at spillet ville ankomme d. 31 maj. Det er tæt nok på til at vi kan sige at disse interne datoer måske ikke er helt åndssvage.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Relaterede teksterIndlæser mere indhold