Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Sly Cooper: Thieves in Time

Rygte: Det er Concrete Genie-udvikleren der laver det næste Sly Cooper

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig blev det officielle Sly Copper-domæne opdateret ud af det blå, og ligeledes har adskillige etablerede insidere slået fast, at det her projekt er under udvikling.

Én af disse er Nick Baker, der ikke, endnu, har helt samme kredibilitet som eksempelvis Jason Schreier eller Jeff Grubb, så tag følgende med et gran salt. Han slår fast, at det faktisk, ikke overraskende, ikke er Sucker Punch, men snarere PixelOpus, der udviklede Concrete Genie:

"Ok...so, my source *has* given me the green light, but we're still not 100% certain. But it's believed that Pixel Opus (as many of you have guessed) possibly in collaboration with Sony Animation are the ones working on Sly. I also believe Sony Animation is on the cartoon project"

Nick Baker har tidligere haft helt og aldeles ret i forhold til tilføjelsen af Final Fantasy VII: Remake som en del af PlayStation Plus, en række PlayStation Now-tilføjelser og Ikishima-udvidelsen til Ghost of Tsushima. Du kan se en opsummering her.

Sly Cooper: Thieves in Time

Relaterede tekster

8
Sly Cooper: Thieves in Time

Sly Cooper: Thieves in Time

ARTIKEL. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Efter en længere pause er Sly, Bentley og Murray igen klar til at begå et stort kup. Vi ser nærmere på Sly Cooper: Thieves in Time.Indlæser mere indhold