Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Grand Theft Auto V

Rockstar afslører nye detaljer om deres "Career Builder" i GTA Online

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Når du starter i GTA Online i den nye PS5- eller Xbox Series-version af GTA Online, så kan du overføre din gamle karakter, hvis det er det du ønsker. Men hvis du gerne enten vil have en frisk start, eller aldrig har spillet GTA Online før, så har du en unik mulighed.

Som det fremgår via Rockstars Newswire, så er der noget der hedder Career Builder, der giver dig adgang til fire karriereveje; Biker, Executive, Nightclub Owner eller Gunrunner. Derudover får du $4 millioner, hvoraf de $3 millioner skal bruges fra start af på opgraderinger som biler, våben og ejendomme. Den resterende $1 million kan du bruge som du vil.

Det er meningen at det skal sikre mere lige forhold, når nye og tilbagevendende spillere skal op imod hinanden i den nye version af spillet.

Skal du prøve GTA Online?

Grand Theft Auto V

Relaterede tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Årets ubestridt største udgivelse er landet. GTA V er angiveligt det dyreste spil nogensinde. Er pengene godt givet ud? Er det hypen værd? Rasmus fælder dom.Indlæser mere indhold