Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Marvel's Avengers

Crystal Dynamics er "ikke helt klar" til at afsløre et fuldt Road Map for Marvel's Avengers

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er ret afgørende for et Live Service-spil konstant at holde spillere ved ilden ved at have et åbent Road Map, som giver forbrugerne et overblik over hvad der er på vej, og hvad de kan glæde sig til. Nogle udviklere har helt styr på den slags, men Marvel's Avengers har i lang tid ikke haft et retvisende et af slagen, og det får det heller ikke lige foreløbig.

For nylig udgav Crystal Dynamics et Developer Update via deres hjemmeside, som forklarede lidt om den nyeste, og den kommende, opdatering til spillet, men de vil ikke udgive noget komplet Road Map:

"We also can't wait to share more about our long-term plans and will do so as soon as our teams finalize development and launch schedules. We've loved our adventures together, and we're excited to show and share with you the adventures we have planned for new ways to fight, new Heroes to fight with, new challenges to face and how we plan to continue expanding Marvel's Avengers."

Tror du at Marvel's Avengers har en solid fremtid foran sig? Det har trods alt kørt i halvandet års tid efterhånden.

Marvel's Avengers

Relaterede teksterIndlæser mere indhold