Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Cyberpunk 2077

Se Cyberpunk 2077 med langt flere NPC'er på gaderne

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

CD Projekt RED lovede at Night City ville føles som et levende sted, et metropolis der nærmest pulserer af liv. Men takket være densiteten af civile til fods, så er det hele lidt... ja, spartansk indrettet. Men det har mod-udviklere naturligvis nu fikset.

I en ny video fra Digital Dreams har de installeret et Extreme NPC Density mod, som for alvor giver hele byen lidt mere liv, og det kan ret tydeligt mærkes på stemningen.

Naturligvis foregår det i 4K med DLSS 2.3.7 kørende på et RTX 3090, og de har også tilføjet det førnævnte Metro mod, der giver byen et offentligt transportsystem.

Du kan se videoen via ovenstående link.

Cyberpunk 2077

Relaterede tekster

Cyberpunk 2077Score

Cyberpunk 2077

ANMELDELSE. Skrevet af Damian Cholewa

Vi drager ned ad Night Citys beskidte, neonoplyste stræder for at udforske CD Project Reds ekstremt ambitiøse Cyberpunk 2077.Indlæser mere indhold