Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Apex Legends

Nyt om PS5/Xbox Series-version af Apex Legends kommer "meget snart"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er alligevel vildt at tænke på, at selvom at Apex Legends lige nu er et af verdens mest populære spil, så er det endnu ikke optimeret til Xbox Series og PlayStation 5. Respawn har tidligere slået fast at de arbejder på en sådan optimering, men det er længe siden at vi har hørt noget konkret.

Under en nylig mediepræsentation (via Eurogamer) slår Respawn fast at disse nyheder kommer "very, very shortly", som lyder som meget, meget snart, sjovt nok, men de ønskede ikke at sætte konkret dato på.

For nylig blev der spottet en dedikeret PS5-version af spillet på PlayStation Network, så mon ikke det er lige oppe over?

Apex Legends

Relaterede tekster

Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Respawn Entertainment giver os deres bud på en adrenalinpumpende battle royale-oplevelse. Fungerer det dog som tiltænkt?Indlæser mere indhold