Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fortnite

Fortnite kommer ikke til at fungere på Steam Deck

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Steam Deck er lige om hjørnet, og indtil videre har der stort set kun været gode nyheder hvad angår kompatibiliteten af de største og vigtigste spil på platformen. Enten er det sket automatisk, ellers har de fleste studier dedikeret lidt ressourcer til at sikre funktionalitet på den nye platform. Men det kommer ikke til at gælde for en af de største spil nogensinde - Fortnite.

Via Twitter bekræfter CEO Tim Sweeney, at grundet mistanke om snyd på netop Steam Deck, eller mere specifikt at Epic Games' Easy Anti-Cheat ikke fungerer lige nu, så virker Fortnite ikke på Valves nye håndholdte.

"Fortnite no, but there's a big effort underway to maximize Easy Anti Cheat compatibility with Steam Deck. We don't have confidence that we'd be able to combat cheating at scale under a wide array of kernel configurations including custom ones."

Han lader ikke til at være afvisende overfor det i fremtiden, men her og nu? Nej.

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold