Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
As Dusk Falls

Det Xbox-eksklusive drama As Dusk Falls har fået aldersmærkat

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi har ikke hørt meget til den konsoleksklusive Xbox-titel As Dusk Falls, siden det interaktive drama blev annonceret for snart to år siden. Nu tyder meget på, at spillet nærmer sig en lancering.

Siden Pure Xbox har spottet, at As Dusk Falls har fået en aldersmærkning af ESRB, den amerikanske pendant til PEGI. Ikke overraskende har spillet fået vurderingen 'Mature,' grundet "Blood, Strong Language, Suggestive Themes, Use of Drugs and Alcohol, and Violence."

En aldersvurdering finder typisk sted tæt på lanceringen, da censorerne gerne skal vurdere en næsten færdig version af spillet. Forhåbentlig går der ikke længe, inden vi får en officiel udmelding fra enten Microsoft eller udvikleren Interior/Night.

As Dusk Falls foregår i en lille by i den amerikanske stat Arizona, hvor man følger to familiers skæbne over en periode på 30 år.

HQ
As Dusk Falls

Relaterede tekster

0
As Dusk FallsScore

As Dusk Falls

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

Det nye interaktive drama byder på masser af svære valg, men karakterne tager til gengæld hjernedøde beslutninger, når du ikke kan hjælpe dem på vej.Indlæser mere indhold